ПЕРСПЕКТИВЫ ХОЛОДИЛЬНОЙ ТЕХНОЛОГИИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Касьянов Г.И.1, Сязин И.Е.1, Назарько М.Д.1, Давыденко Т.Н.1
1ФГБОУ ВПО "Кубанский государственный технологический университет"
АннотацияРасммотрены перспективы развития холодильной обработки пищевых продуктов. Проанализированы противоречия в терминологии криообработки.
PROSPECTS OF REFRIGERATION TECHNOLOGY OF FOOD PRODUCTS
Kasyanov G.I.1, Syazin I.E.1, Nazarko M.D.1, Davidenko T.N.1
1FSBEI HPE Kuban State Technological University
AbstractProspects of development of refrigeration processing of food products have been considered. Contradictions of cryoprocessing technology terms have been analyzed.Keywords: cryocrushing, cryofreezing, cryomolding, cryoprocessing, cryoseparation, food products, refrigeration processing
Рубрика: 05.00.00 ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
Библиографическая ссылка на статью:
Касьянов Г.И., Сязин И.Е., Назарько М.Д., Давыденко Т.Н. Prospects of refrigeration technology of food products // Современные научные исследования и инновации. 2013. № 11 [Электронный ресурс]. URL: https://web.snauka.ru/issues/2013/11/28458 (дата обращения: 10.05.2025).
Просмотреть статью на английском языке
Библиографический список
- Rogov I.A., Babakin B.S., Fatykhov U.A. The cryoseparation technology of raw materials of biologically origin. – Monograph, Russia, Ryazan, Nashe Vremya Publisher, 2005, 288 p.
- Syazin I.E. The Improvement of cryopreservation and cryoseparation technologies. – Abstract of dissertation for first level of postgraduate degree, Russia, Krasnodar, 2013, 23 p.
References
- Rogov I.A., Babakin B.S., Fatykhov U.A. The cryoseparation technology of raw materials of biologically origin. – Monograph, Russia, Ryazan, Nashe Vremya Publisher, 2005, 288 p.
- Syazin I.E. The Improvement of cryopreservation and cryoseparation technologies. – Abstract of dissertation for first level of postgraduate degree, Russia, Krasnodar, 2013, 23 p.
Все статьи автора «Сязин Иван Евгеньевич»